Exchange Link

XY RADIO ONLINE | Malaysia Live Internet Radio Stations

Listen Free Internet Online Radio Stations

Put this online radio blog links into your blog

Advertise Here

Forex Indicator Beli Quran Online Klik Jana Pendapatan XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here

Advertise your product or website at XY RADIO ONLINE
Banner Ad Size
125px x 125px (RM50.00 per Month)NEW

PLEASE MAKE PAYMENT RM50.00 TO OUR BANK ACCOUNTS (MAYBANK), THEN E-MAIL TO US YOUR DETAIL TRANSACTION HERE


Acc Number: 104115071049
Name: KHAIRUL SHAFARIN




Duduk Bantah Bersih 3.0

LISTEN RADIO SINAR.FM

MALAYSIA RADIO ONLINE LIVE : SINAR FM


AUTO PLAY



XY RADIO ONLINE | Sinar.FM Live Internet Radio Broadcasting

Or you all can listen here

XY RADIO ONLINE | Free Online Radio & Radio Online Stations

If you have problems to listening, please make sure you have the lattest Flash Player installed. To download, kindly click here.
Tag: free music radio stations, listening music online, free radio stations, radio online, malaysia radio, radio station online for free, internet radio stations free, music online, xy radio online, live radio online, free fm live radio internet streaming online, radio malaysia online tv internet, radio sinar fm

21 comments:

  1. NAPER X LEH DENGAR SINAR NIEH...

    ReplyDelete
  2. xleh dengar sinar FM nie..help!help!

    ReplyDelete
  3. Hai kepada pendengar di blog XY RADIO ONLINE yang tida dapat mendengar Radio Sinar.FM. Sebenarnya tiada apa masalah untuk anda mendengar radio tersebut sekiranya anda telah lakukan beberapa perkara berikut.
    1) Upgrade Flash Player di komputer anda.
    2) Install Plug In (Octoshape) di komputer anda.
    3) Upgrade Windows Media Player di komputer anda.
    Untuk intem 2) dan 3) anda boleh dapatkan perisian tersebut di blog ini pada picture segiempat berwarna orange yang tertulis perkataan download.

    Dan untuk Flash Player anda boleh dapati di website Adobe flash Player. Selepas anda lakukan semua perkara tersebut, sila Refresh semula webpage XY RADIO ONLINE. Anda akan dengar radio Sinar.FM tersebut. Selamat terhibur. -xy-

    ReplyDelete
  4. anda juga boleh mendengar Radio Sinar FM
    secara online Disini

    ReplyDelete
  5. TQ bebanyak pada blogger ni...kerana this is the best website for radio stesyen la..yg i jumpa...bestnyer.. clear plak tu...

    Thanks again

    ReplyDelete
  6. SALAM.

    SAYA MAHU MASUKKAN RADIO SINAR FM KE BLOG SAYA..MCM MANA NAK BUAT???

    sekamarrindu2009@blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam.. cmna nk cri get code player sinar fm mcm kamu...
    mslhnya sya nk ltak kt blog sya

    ReplyDelete
  8. syok lyn sinar..walo aku muda tp
    hayati lirik lagu lama ni jdkn aku
    matang dlm kehidupan skg...luv sinar;)

    ReplyDelete
  9. Melayan Sinar petang2 mmg best....

    ReplyDelete
  10. hai sume?? mcmna yee nak dgr sinarfm nie kat media player???

    ReplyDelete
  11. pada sume dj Sinar FM kalau boleh tolonglah siarkan azan bila saja masuk waktu. Tq

    ReplyDelete
  12. Sinar Fm memang best

    ReplyDelete
  13. Saya suka sangat dengar SINAR FM ni, lagu dia best best, semua lagu lama... i like so much!!!! Tq SFM.

    ReplyDelete
  14. buat org yg jauh diperantauan spt saya ni..best sgt dpt dgr radio sinar di tanah air..terubat rindu pd semua di sana..

    ReplyDelete
  15. samalah feez
    sy hnya dpt dgr radio bila sy online. dlm kereta dgr juga tp bukannya radio kita. diperkenalkan dgn website ni oleh kwn sy d singapura, Rozario aka Rokerz.

    ReplyDelete
  16. terima kasih....

    ReplyDelete
  17. i luv sinar fm...best giler...

    ReplyDelete
  18. lagi2 waktu nk tun keje...lam kete pun dengar sinar jugak...thank q sinar fm...

    ReplyDelete
  19. admin..

    mcm ne nk daptkan koding untuk radio sinar ye???

    ReplyDelete

Leave your comments below.

Chat Room Here

Click Here to Support Us

FB Like Box (Support us)

Live Traffic Feed

Traffic From

Free advertising

Download Plug In.