Exchange Link

XY RADIO ONLINE | Malaysia Live Internet Radio Stations

Listen Free Internet Online Radio Stations

Put this online radio blog links into your blog

Advertise Here

Forex Indicator Beli Quran Online Klik Jana Pendapatan XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here XY Radio Online Ads Here

Advertise your product or website at XY RADIO ONLINE
Banner Ad Size
125px x 125px (RM50.00 per Month)NEW

PLEASE MAKE PAYMENT RM50.00 TO OUR BANK ACCOUNTS (MAYBANK), THEN E-MAIL TO US YOUR DETAIL TRANSACTION HERE


Acc Number: 104115071049
Name: KHAIRUL SHAFARIN




Duduk Bantah Bersih 3.0

LISTEN RADIO GOMO.FM

MALAYSIA RADIO ONLINE LIVE : GOMO FM

XY RADIO ONLINE | GOMO FM

Gomo FM, gomo sampai berbuih

XY Radio Online | GomoFM Live Internet Radio Broadcasting




Tag: free music radio stations, listening music online, free radio stations, radio online, malaysia radio, radio station online for free, internet radio stations free, music online, xy radio online, live radio online, free fm live radio internet streaming online, radio malaysia online tv internet, radio gomo fm

6 comments:

  1. Assalamualaikum & Slm prknln dr Roza Ayu d Putrajaya utk DJ yg sdg berkonti & semua pndgr setia Gomo FM dgn mottonya yg mantap Gomo Sampai Berbuih..cayaalah!..blh minta lagu ek? Lagu pilihan sy "Midnight Highway" oleh Aerosmith. d masa akan dtg blh 'request' lagu dr columnnie ke atau bagaimana? K, T.Ksh sgt2.(konti Gomo FM ni d mana?) :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikom para DJ serta peminat stie Gomo FM.Saya sgt2 terhibur bila mendengar siaran Gomo FM walaupon saya berada jauh dr tanahair(sy berada di Mesir).Memang best la....

    ReplyDelete
  3. wkumslam terima kasih pada rozayu dan juga anonymous kerana sakongan anda pada gomo fm.saya mewakili pihak gomo fm amat berbesar hati dengan kesudian anda mendengarkan gomo fm,untuk maklumat roza,gomo fm tidak mempunyail konti tetap kerana gomo fm merupakan sebuah stsen radio internet,konti gomo fm hanya dari rumah rumah dj sahaja,.sudi sudi add saya di skype hos.getah, facebook juga hos getah and ym aakulahtu@gmail.com. (hgos gmo fm dj0

    ReplyDelete
  4. wslm!! kpd rozita kalo nk mintak lagu, klik jer sini yer hehehe http://www.warungchat.com/index.php?p=1_9_Permintaan-Lagu-Gomo-Fm

    ReplyDelete
  5. wslm!! kepada listerner dari mesir tu, tima kasih byk2 krn sudi mendengarkan kami hehehe

    ReplyDelete
  6. thanks to all yang sudi mendengarkan gomofm. GOmo Sampai Berbuih.

    Konti kitorang ni depends on DJ.

    Kalau nak request lagu just masuk ke www.gomofm.warungchat.com dan tekan minta lagu yang ada kat atas sekali dalam chatbox kitorang tu. dan kalau sudi join la chatting sekali.

    salam sayang dari DJ Aleeya aka DJ Shy.

    ReplyDelete

Leave your comments below.

Chat Room Here

Click Here to Support Us

FB Like Box (Support us)

Live Traffic Feed

Traffic From

Free advertising

Download Plug In.